Clearance/Sale informatie

Als een model in Clearance/Sale gaat bij Pleaser, heeft Pleaser besloten het model niet meer te produceren en alleen nog de laatste beschikbare maten die ze in voorraad hebben te verkopen; mééstal met korting (maar dit is niet áltijd het geval.)

Wij hebben in onze webshop verschillende categorieën Sale-producten in onze Sale-collectie:

1) Clearance/Sale artikelen uit onze eigen voorraad; dus ongebruikte artikelen die met korting worden verkocht omdat ze uit de collectie gaan/zijn.
2) Artikelen die vanwege waardevermindering met korting worden verkocht
3) Overige artikelen (zie de beschrijving hieronder)

1) Clearance/Sale

Artikelen uit eigen voorraad:
Wij kunnen helaas geen kwaliteit of leverbaarheid garanderen wanneer we modellen die in Clearance/Sale zijn bij Pleaser nog moeten inkopen. Daarom proberen we (ondanks de vaak aantrekkelijke korting) zo min mogelijk Clearance/Sale modellen van Pleaser 'nieuw' in te kopen op bestelling, en alleen nog modellen die in Clearance/Sale zijn gegaan te verkopen die die wij in onze eigen voorraad hebben liggen (natuurlijk óók met korting!)

Deze Clearance/Sale artikelen zijn vrij makkelijk te herkennen: ze hebben namelijk de tekst "Clearance/Sale" in de titel staan. Meestal staat er ook een maat aangegeven in de titel; de titel is dan bijvoorbeeld:
[EU-38 (US-8) | Clearance/Sale]

Als de gewenste maat niet in onze webshop aanwezig is, dan is deze helaas niet meer te koop en ook niet meer leverbaar.

Alle Clearance/Sale modellen zijn in onze Sale-collectie te vinden.

2) Artikelen met waardevermindering

In onze Sale-collectie staan ook artikelen die we wegens waardevermindering* met korting verkopen. Dit kunnen artikelen zijn die nog wel worden geproduceerd door Pleaser, en normaliter dus niet met korting worden verkocht, maar om verschillende redenen die je hieronder kan vinden door ons met korting worden verkocht. We verkopen natuurlijk alleen artikelen die, ondanks dat er waardevermindering is:

- veilig zijn
- werken (goed functioneren zoals het bedoeld is)
- naar verwachting zijn (lees wel altijd de toelichting in de beschrijving en bekijk indien van toepassing de foto's bij de toelichting)
- nog steeds onder de algemene garantie vallen (indien er uitzonderingen zijn op de garantie, zullen deze ook duidelijk gecommuniceerd worden)

*Waardevermindering kan zijn:
- lichte beschadiging(en) aan de verpakking of het artikel zelf
- het ontbreken van onderdelen of verpakkingsmateriaal (bijvoorbeeld bijbehorende veters, verwisselbare onderdelen of de schoenendoos)
- geretourneerde artikelen die niet meer 'als nieuw' kunnen worden verkocht
- oudere artikelen die niet meer in 'nieuwstaat' zijn

Wij zullen altijd duidelijk bij afgeprijsde-artikelen vermelden wanneer deze afgeprijsd zijn vanwege waardevermindering en daarbij de reden van de waardevermindering toelichten in de beschrijving, en indien van toepassing duidelijke foto's plaatsen van eventuele beschadigingen of ontbrekende onderdelen.

3) Overige Artikelen:

Heel zeldzaam verkopen we ook wel eens artikelen die niet meer functioneren 'naar behoren', maar wellicht nog wel voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden. Dit doen we omdat we het zonde vinden als 'bruikbare' materialen worden weggegooid, en alleen omdat we je de mogelijkheid willen bieden om misschien nog een leuk tweede leven aan het product te geven. In de meeste gevallen zal de prijs dan ook zodanig laag zijn en enkel dienen om de onkosten te dekken**. Veelal doneren wij dit soort artikelen aan bijvoorbeeld kunst- of mode-opleidingen, maar soms plaatsen wij deze ook op de site.

Artikelen die hieronder vallen zijn bijvoorbeeld:
Showroom-modellen die decoratief gebruikt kunnen worden maar niet meer veilig zijn om als schoenen te gebruiken; (showroom) modellen waarvan we, om welke reden dan ook, misschien nog maar één schoen hebben, of bijvoorbeeld kapotte schoenen die als decoratie gebruikt kunnen worden en kapotte schoenen waarvan het materiaal gebruikt kan worden. Hierbij zal dit wederom duidelijk vermeld zijn, en zal de prijs uiteraard erg laag zijn.

**Er kunnen wel verzendkosten zijn als je het niet zelf kan ophalen in onze showroom. Let op: voor deze laatste categorie artikelen ("Overige Artikelen) vervalt je retourrecht. Zie ook onze algemene voorwaarden en terugbetalings- en retourbeleid.

Informatie over wat Clearance/Sale van Pleaser inhoudt

Als een model in Clearance/Sale gaat bij Pleaser, heeft Pleaser besloten het model niet meer te produceren en alleen nog de laatste beschikbare maten die ze in voorraad hebben te verkopen; mééstal met korting (maar dit is niet áltijd het geval.)

Wij kunnen helaas geen kwaliteit of leverbaarheid garanderen wanneer modellen in Clearance/Sale zijn. Daarom halen wij de meeste Clearance/Sale modellen uit de verkoop. Dat wij je deze garantie niet kunnen bieden komt mede door het volgende:

Wanneer een model in Clearance/Sale is kunnen wij helaas niet garanderen dat ze nog leverbaar zijn omdat we te maken hebben met een tijdsverschil tussen ons en de leverancier, daardoor de actuele voorraad-indicatie van Pleaser niet meer helemaal 'actueel' bleek, en er ondertussen ook andere importeurs kunnen zijn die misschien nét een hele Sale-voorraad opkopen.

Ook zijn modellen die in Clearance/Sale gaan in de meeste gevallen al een aantal jaar in de collectie (geweest), en ondanks dat Pleaser modellen vaker laat produceren kan het toch voorkomen dat een bepaald model al lang in het magazijn van de leverancier ligt.
Nu levert dat niet altijd direct een probleem op; maar omdat de meeste (niet dierlijke) materialen na verloop van tijd toch afnemen in kwaliteit is de kans groter dat ze niet bestand zijn tegen het plotse klimaatverschil. Vooral door de luchtvochtigheid in Nederland komt het helaas wel eens voor dat het materiaal bij aankomst niet meer helemaal goed blijkt, en soms zelfs al beschadigd is of tekenen van vergankelijkheid beginnen te vertonen.

Wij willen het risico hierop natuurlijk zo laag mogelijk houden omdat wij kwaliteit absoluut belangrijk vinden én omdat wij je de mogelijke teleurstelling willen onthouden.

Inklapbare content

Algemene informatie

Wij importeren speciaal voor jou uit Amerika. De gemiddelde levertijd bedraagt 1 à 1½ week (binnen Nederland) maar dit kan ook wel eens langer zijn.

Als artikelen al door ons voor je zijn ingekocht vanuit Amerika, kunnen we de importeer-/porto-/invoerrecht-kosten in rekening brengen bij annulering van de bestelling vóór levering, of bij retournering ná levering.

Dit doen we natuurlijk liever niet, maar om de door ons onnodig gemaakte kosten te dekken én om het vele onnodig retourneren te ontmoedigen (denk aan het milieu en koop bedachtzaam) is dit helaas nodig gebleken.

Dit is natuurlijk niet meteen het geval bij een omruiling voor een andere maat als de maat niet blijk te kloppen.

In onze Algemene Voorwaarden en Terugbetalingsbeleid is hier meer over te lezen. 

Contact en bezoekadres

Bezoek alleen mogelijk op afspraak van maandag t/m vrijdag!

Mail: info@party-shoes.nl

KvK 743 520 16 |  BTW-id NL 002 366 589 B32

Party-shoes & Kinky-shoes | Thomas J. Witteroosstraat 18 | 6827 AZ  ARNHEM | 

Maatvoering


Wij hanteren de volgende, omgerekende maatvoering:

US-5 = maat 35
(soms ook EU-maat 34)

US-6 = maat 36

US-7 = maat 37

US-8 = maat 38

US-9 = maat 39

US-10 = maat 40

US-11 = maat 41

US-12 = maat 42/43

US-13 = maat 44

US-14 = maat 45

US-15 = maat 46

US-16 = maat 47/48 

US-17 = maat 48/49

 

Unisex | Mannenmaten

Sommige stijlen hebben een andere maatvoering; op onze website staan die vermeld als Unisex | 'Mannen'-maten. Deze verschillen van de maatvoering hierboven en hebben de volgende omgerekende maatvoering:

maat US-3 = maat 35 

maat US-4 = maat 36

maat US-5 = maat 37

maat US-6 = maat 38

maat US-7 = maat 39

maat US-8 = maat 40

maat US-9 = maat 41

maat US-10 = maat 42/43 

maat US-11 = maat 44

maat US-12 = maat 45

maat US-13 = maat 46

maat US-14 = maat 47/48

maat US-15 = maat 48/49

 

Enkele Funtasma®-stijlen hebben de volgende omgerekende maatvoering:

maat S = 40 t/m 42

maat M = 43/44

maat L = 45/46

maat XL = 47/48 (49)

Als je de schacht-omvang, lengte en kuitomvang van laarzen wil weten dan kan je de "Boot shaft circumference data sheet" gebruiken.

In deze data sheet kan je de kuitomvang, schachtomvang en schachtlengte van elk type laars vinden bij maat 37 (US-7) en daarbij de gemiddelde toename (of afname) per maat.

Boot shaft circumference data sheet