Over ons

 • Party-shoes.nl

  Party-shoes is vooral gespecialiseerd in alles wat niet 'mainstream' is. Voor stoere bruiloften tot themafeesten, van theaters tot muziekpodia, voor de grap of om een statement te maken - en een hoop keus zónder extreem hoge hakken of een plateauzool. Party-shoes verkoopt voornamelijk collecties van Pleaser USA, en met name in de Funtasma | Step Into Fun - collectie. 

  Party-shoes gaat niet mee in de snelle online wereld van "vandaag-besteld-is-morgen-in-huis", toch hebben wij een trouwe, tevreden en fijne klantenkring. Klanten voor wie wij graag met alle liefde en aandacht persoonlijke service en hulp bieden.

  Het team van Party-shoes en Kinky-shoes verwelkomt je graag als nieuwe klant!

 • Het ontstaan van Kinky- & Party-shoes

  Kinky-shoes is in 2008 opgericht door Elisabeth Francisca.

  Met een voorliefde voor hoge hakken en spelend met de gedachte altijd al een winkeltje te willen hebben, trok ze haar stoute schoentjes aan en lanceerde een webwinkel in high heels. Een half jaar later werd 'het zusje' Party-shoes gelanceerd.

  Kinky-shoes is inmiddels een begrip in de wereld van (exotic) poledance, fetisj & BDSM, drags, transgenders, she-males, modeliefhebbers en de 'gewone' liefhebber van high heels.

  Party-shoes heeft naast "vrolijke feestschoenen" ook een enorme collectie in Gothic-, Alternative-, Cosplay-, Dress up-, Speciale gelegenheids-, Fetisj-, Mannen/Unisex-, Shoes & Boots!
  Met een groot aanbod Pleaser USA merken als Demonia® en Funtasma® is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden!

  --------------------------------------------

  Merken/Brands: Pleaser USA ®, Pleaser®, Demonia®, Fabulicious®, Funtasma®, Pin Up Couture®, Pleaser Pink Label®, Devious®, Bordello®

 • Elisabeth Francisca | Oprichtster van Party- & Kinky-Shoes

  Met groot verdriet is Elisabeth Francisca ons veel te vroeg ontnomen en heeft ze het stokje in juni 2022 moeten overdragen. Met het nalaten van deze twee prachtige webwinkels zal ze natuurlijk altijd blijven bestaan in de wereld van de High-Heels & Party-Shoes. Maar het gemis blijft...

  ----------------------

  -May there be a High-Heels Heaven for you to rule, for your boots were made for walking-

  Amy van Son 
 • Chiara; Webwinkel eigenaresse sinds juli 2022 

  Na al een tijd voor (en vooral mét) Elisabeth in haar schoenenwinkels te hebben gewerkt, was het verlies van deze prachtige dame enorm.

  Het blijft gek elke dag in de showroom aanwezig te zijn waar Elisabeth zelf jaren lang heeft gelopen (op haar altijd keurige hakjes) maar ik weet dat ze zelf niets liever had gewild.

  Ik zal dan ook zeker mijn best doen om Elisabeth trots te maken op deze webwinkel(s), háár webwinkels!

  Foto door: Nymphaea fotografie