Over ons

 • Party-shoes.nl

  Party-shoes is vooral gespecialiseerd in alles wat niet 'mainstream' is. Voor stoere bruiloften tot themafeesten, van theaters tot muziekpodia, voor de grap of om een statement te maken - en een hoop keus zónder extreem hoge hakken of een plateauzool. Party-shoes verkoopt voornamelijk collecties van Pleaser USA, en met name in de Funtasma | Step Into Fun - collectie. 

  Party-shoes gaat niet mee in de snelle online wereld van "vandaag-besteld-is-morgen-in-huis", toch hebben wij een trouwe, tevreden en fijne klantenkring. Klanten voor wie wij graag met alle liefde en aandacht persoonlijke service en hulp bieden.

  Het team van Party-shoes en Kinky-shoes verwelkomt je graag als nieuwe klant!

 • Het ontstaan van Kinky- & Party-shoes

  Party-shoes & Kinky-shoes zijn in 2008 opgericht door Elisabeth Francisca.

  Met, zoals vele anderen, een voorliefde voor hoge hakken en spelend met de gedachte altijd al een winkeltje te willen hebben, trok ze in april 2008 haar stoute shoes aan en lanceerde Elisabeth een webwinkel in high heels; Kinky-shoes.

  Een half jaar later werd het feestelijke 'zusje' Party-shoes gelanceerd; de schoenen-webwinkel voor o.a. feestgangers, artiesten, film- & theatermakers, carnaval, bruiloften en bruiloftsgasten en mensen uit de alternatieve (muziek)scene.

  Kinky-shoes is inmiddels een begrip in de wereld van (exotic) poledance, fetisj & BDSM, drags, transgenders, LHBTIQ+, modeliefhebbers en de 'gewone' liefhebber van high-(en minder high-) heels.

 • Elisabeth Francisca

  Oprichtster van Kinky- & Party-Shoes (foto door: Amy van Son)

  Helaas is Elisabeth Francisca in juni 2022 overleden en heeft het stokje moeten overdragen. Maar met het nalaten van deze twee prachtige webwinkels zal ze altijd blijven bestaan in de wereld van de High-Heels & Party-Shoes.

  -May there be a High-Heels Heaven for you to rule, for your boots were made for walking-

  Amy van Son 
 • Chiara; Webwinkel eigenaresse sinds juli 2022